Популярні рецепти сучасної Української кухні


Остаточно продукти за кількістю приймають одночасно з відкриванням тари, але при цьому не повинні перевищуватись встановлені терміни приймання.

Для виконання певних технологічних операцій з приготування напівфабрикатів або готових страв у цеху організовують робочі місця. Робочим місцем називають ділянку виробничої площі цеху, на якій розміщене обладнання (механічне, теплове, холодильне, немеханічне, ваговимірювальне), інвентар, інструменти, пристрої, посуд, тара, необхідні працівникові для виконання окремих технологіч- них операцій. Робочі місця в цеху встановлюють за ходом технологічного проце- су. Вони можуть бути спеціалізованими і універсальними.

Найцінніші молоді гриби

Яловичину, баранину, козлятину і м'ясо кролів ділять на І і II категорії
2011-2017.
by